Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın montaj itirafına sert yanıt!

montaj kılıçdaroğlu tepki

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın montaj itirafına “Montajcı sahtekar” diyerek tepki gösterdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin reklam filmindeki montaj görüntüleri itiraf etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Abdülkadir Selvi’nin “Kim ne ile video çekmiş” sorusuna Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kandil’de video kaydının olduğunu iddia etti.

Montaj olduğu bilinen video hakkında Erdoğan, “Kılıçdaroğlu, Kandil’dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar” dedi. Oluşan sessizliğin ardından Erdoğan, “Ama montaj ama şu ama bu” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında itiraf ettiği montaj görüntülere tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “montaj” yalanını kabul ettiği anlara ilişkin görüntüyü “Montajcı sahtekar” notuyla paylaştı.

“BEN İFTİRAYA UĞRAMAKTAN YORULDUM, BU BANA İFTİRA ATMAKTAN YORULMADI”

Kılıçdaroğlu bir süre sonra ise “Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!” ifadelerini kullandı.

PİRHA

Sohbeti Aç
Sizi Dinliyoruz
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?